Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on heinäkuuta 26, 2015.

Pihlajanmarjoja

Kuva
eiliseen jäikö
kesänmuistot,säilöin ne
pihlajanmarjaan
auringon säde
kuin henki,puun poskelle
suukkoja antoi

Elokuun ensimmäiset "haikut". Kaipaan jo mennä metsään kulkemaan, kameran kanssa ja ottaa ehkä sieniämpärikin mukaan. Metsässä mieli rauhoittuu!

63
suomaalla näkyy
hilla, maistuu marja sen
sisus kivinen
-anitahh64


62
suomaalla kurki
kulki lakkaamattakin
hillaa hipaisi
-anitahh64

Runoblogeja- ja sivustoja

Olen kirjoitellut aika aktiivisesti myös www.rakkausrunot.fi-sivustolle (nimimerkillä anitahh64), joka on kaikkien pöytälaatikkorunoilijoiden ja kirjoittajien oma foorumi. Yhdistyksen omat kotisivut löytyvät www.runot.fi - sivuston alta.Käykäähän tutustumassa jos runoilu ja runot ja ylipäätänsä kirjoittelu kiinnostaa!

Rakkausrunot.fi uudistuu ja uusi sivusto tulee valmistumaan lähiaikoina, hieno homma! Kieltämättä sivuston ulkoasu on jo auttamattoman vanhanaikainen,onhan se toiminut jo ainakin v. 2003 alkaen? Sivustolla voi käydä jättämässä kommentteja toisten kirjoituksista, tietenkin asialliseen ja kannustavaan sävyyn ja täytyy todeta että homma toimii.

Syy, miksi nyt sepustelen ko. sivustosta on se, että ajattelin siirtää osan haikuista tänne "talteen",ilman kuvia, ihan vaan luettavaksi (ja mahdollisesti kommentoitavaksi ).
Ehkä jossain vaiheessa lisään kuvallakin,jos aiheeseen sopiva löytyy!

Ja hei, jos tiedätterunoblogeja, omia tai vieraiden( ei tarvitse olla haikuaihei…

Tuulen leikkejä

Kuva
tuulen leikeissä
oksiston,pilviparvi
lentoon lehahti

Seitti

Kuva

Heijastus

Kuva
heijastus varjon
veteen,kallioon loihti
kesän,puun syke

Uusi Blogi ja eka postaus

Kuva
Tästä se alkaa, tyhjästä,nollasta, zero, tabula rasa. Uusi blogi ihan vain pelkästään Haikuilleni joita höystän aiheisiin sopivilla kuvilla.

Miksi aloittaa uusi blogi sitten? Koska tuntui että Haikuni hukkuivat siihen sitäsuntätään mitä eka plogini tursuaa. Eikä välttämättä siksi että ne olisivat jotain niin erinomaisia ja kuvat huippuluokkaa vaan koska tuli tunne että ne tarvitsisivat oman tilan ja paikan.

Ja koska bloggailu on vaan niin mahtavaa. Siksi. Ehkä aikani riittää molempiin. Kun tulee se tunne että haluan kirjoittaa haiùn, tankan tai runon muuten vaan,kuvilla tai ilman.

Kirjoitan ja valokuvaan itse joten kaikki kuvat ovat itse ottamiani
Joten ethän lainaa,kopioi ilman lupaani vaan laita linkki täältä! 

Jos joku eksyy tännekin ja jaksaa kommentoida, se olisi kiva!

Nimen keksiminen vei hetken, mikä uuden blogini nimeksi? Kunnes lainasin erästä aiemmin kirjoittamaani haikua missä totesin aamun pidenneen harakanpyrstön verran, joten voila, se oli siinä!

Pitemmittä löpinöittä, Te…