Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on syyskuuta 27, 2015.

Tuuli viheltää noitapilli suussa

Kuva
Tuuli viheltää noitapilli suussa alastomien oksien läpi irroittaa viimeisetkin koivunlehdet (vaan havunnneulaset ne on ja pysyy?..) huudan jaskajokusena kotikoivun alla viimeiselle ruskanruntelemalle " et helevtissä tipu" ja itken. Jossain haukkuu Ressu ja leikkii Punaista Paronia. Aamulla tyyntä ja viimeinen lehti leijailee alas. Runo julkaistu eilen myös rakkausrunot.fi nimimerkilläni anitahh64.  Kuva otettu muutama päivä sitten "takapihalta".

Haikuja myrskystä ja kukista

Kuva
uuvutti kesä petuniat, työnä sen olla vain kaunis sadepäivänä nojailevat toisiinsa rakastavaiset kuusen juuressa äänekäs sienijengi herätti myrskyn myrsky päivällä itiöitä lennätti lailla leijojen pellon laidalla nuokkuu kesäkukat kuin juopuneet meden oven takana vaani pakkaset, ovi- kello huurussa värikkäät lehdet asfaltilla pinkkana kuka tilasi? Kuva otettu pihan laidalta. Kauniita Unia! Kukkasilla tai ilman <3

öisiä haikuja

Kuva
Lokakuun ensimmäiset haikut.. yössä kukatkin pimeydessä värikkäät -turhaanko loistaa? näetkö yössä, minkävärinen kukka  -nielee pimeys sen lokakuun yössä asettui tuuli nukkuu terälehdelle taivas on musta ja sielu kukan,aamun kajoon kurkotti Kuvat otin viime yönä kun käytin koiraa vielä iltalenkillä. Pitäisi useammin muistaa ottaa mukaan kamera kun lähtee vielä illalla/yöllä ulos, vaikka onkin jo niin säkkipimeää. Komea kuutamo oli kylläkin eilen ja koitin siitäkin napsia kuvia. Blogikoira Kapu ihmetteli taas että mitä se Emäntä touhuaa... säkkipimeää tahdon ympärilleni kuunmentävät reiät Ei haiku vaan joku Ajatelma viime yöstä ;)

syyshaikuja

Kuva
kesäyössä he kukoistivat lie hetken kiimassa kesän illan ytimeen aurinkona ajaton voikukkapari saapuu lokakuu kolistelee halla yön lakastuu kukat jäätyneet pilvet niin alakuloisina hipoo kukkia kukka Kaihon sai haikean mesisuukon rupsahtaneelta Syyskuun viimeistä tajunnanvirtaa..Mesisuukkoja Kaihoisien Unien Poskille Moiskauttaa Päivi, Hyviä Öitä <3 Ja niin,kuva otettu kesäkuussa meidän takapihalta yöllä, satavarma en ole ovatko Voikukkia mutta leikitään että ovat. Picasalla tehostettuina.

haikuja verikuusta

Kuva
verikuu taivaan loistaen lailla sienen jotain odottaa syyskuun lopussa kolisee pyykkinaru illat pimenee kaupungin yössä liikkui kuu, hipihiljaa, punaposkena pimeni yöllä hetkeksi kuu, katosi punavereen sen valvoa jaksoi kuu-ukko,katsellen vain tanssia taivaan koivunlehtiä liimattuina asfalttiin syksynmerkkejä kiilsi lätäkkö hetken kuun punaisena verijaffana Tässäpä taas muutama haiku tauon jälkeen. Koskapa en saanut kuvaa Superkuusta tai Verikuusta sen virkaa saapi toimittaa kuva punaisesta sienestä :) Kuka näki kuun punaisen?