Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on elokuuta 21, 2016.

Mökin pihamaalla

Kuva
ovi on auki kutsuu jo luonto, hiljaa astumaan ulos piiloutui valo ja piirtäen jäljet sen nurmeen rosoisen etsi aamujen aurinko ja tuuli sen aikaan kadoten värikäs sammal avaa ovet kesälle maan matoselle taivaanko pilvet raapaisi maata, vieden nurmen mukanaan heijastui säteet  auringon,maahan usein värein sokaisten mökin pihamaa sateen jälkeen taipuivat heinät,nöyrinä Kesämuistoisia unia! Kummallista minkälaisia juttuja tulee mieleen vain yhtä kuvaa tuijottelemalla....;) Mitä SINÄ näet?

Pihlajanmarjoja

Kuva
vihelsi tuuli pihlajassa,tiputti marjat punaiset pilvenhattarat kuin taivaan lammmaskatras kesästä määkien  tästä kesästä jäi kirpeä maku ja  pihlajanmarjat rubiininpuna hehkuu pihlajapuussa jalokivenä painui oksatkin painosta, tilhijoukko tirskui sateelle Tässä muutamama kuvan innoittama haiku pihlajanmarjoista....Syksy kolkuttaa jo ovella!

Ruususen unta

Kuva
Juhannuskokon tulinenkin suudelma sateen peittoaa Aaton sade jo hyväilee kokkoa ja äänetön luonto Liian lähellä, palaa päittemme yllä taivaan pilvetkin Palaen muistot  kipinöinä sinkoillen tuhkaan piirtyy yö Rakas Haikublogini on näköjään saanut uinua Ruususen Unta. Syynä monenmoiset seikat joihin liittyy se ettei ole  runosuoni jaksanut sykkiä väsyneen mielessä. Mutta ehkä pieni tauko on tehnyt terää ja tästä taas jatketaan. Kuvien kera tai ilman. Myöskään kamerani ei ole jaksanut laulaa uusia kuvia. Täytyy siitäkin pyyhkiä pölyt pois ja viritellä kuntoon. Toista blogiani olen nyt jaksanut päivittää ja uusia postauksia tullut. Käykäähän tutustumassa! Kiitos! Viime kesän Juhannuskokkokuvan innoittamana ja inspiroimana kauniita unia, oman kullan kuvia! <3 Ja muistathan kaikki kuvat ovat omiani ja haikutekeleet myös; jos jostain syystä innostuit näistä jaa suoraan/ tekijän nimen mainitseminen on suotavaa jopa välttämätöntä :)