Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on lokakuuta 4, 2015.

Haiku ja kuva

Kuva
ei kerro portaat kivinen sen tie,hohkaa lainalämpöä  kirjoittu kuntoutuksessa.kuva otettu kesällä mökillä. Nyt saa yksi haiku piisaa.

pakkasivat muuttolinnut jo matkalaukkunsa

Kuva
pakkasivat muuttolinnut jo matkalaukkunsa, matkustivat turistiluokassa Etelään. paikalle jäävät siemenensä piilottivat kuka minnekkin ja mitäkin hätäsimmät ripustivat jo kyltin "tervetuloa talvi, welcome" keikkumaan koivunoksaan tuulen riepottelemaksi. yksi vain oli vain. Runo julkaistu Rakkausrunot.fi 3.10.15. Nim.merk.anitahh64 Kuva meidän mökiltä.  kahisee  vaahteranlehdet polulla  tarttuu saappaseen  syksyn uutiset,painokelvotonta jälkeä  loimuaa taivas,iltarusko  aurinko sulkee silmät väsyneet  ja antaa palaa.

Keksi runo/haiku!

Kuva
Nyt hyvät Haikublogini lukijat, saatte itse keksiä ja kirjoittaa ylläolevasta kuvasta vapaamuotoinen runo,tanka tai haiku:joko kommenttikenttään tänne tai itsellenne. Ihan vaan omaksi ja muiden iloksi. Tämä EI ole kilpailu josta ei voita yhtään mitään paitsi hyvän mielen. Kuva on otettu männä kesänä Mökkimetsästä. Katsotaan kuinka monta runoa tulee☺trv. Päivi