Runoblogeja- ja sivustoja

Olen kirjoitellut aika aktiivisesti myös www.rakkausrunot.fi-sivustolle (nimimerkillä anitahh64), joka on kaikkien pöytälaatikkorunoilijoiden ja kirjoittajien oma foorumi. Yhdistyksen omat kotisivut löytyvät www.runot.fi - sivuston alta.Käykäähän tutustumassa jos runoilu ja runot ja ylipäätänsä kirjoittelu kiinnostaa!

Rakkausrunot.fi uudistuu ja uusi sivusto tulee valmistumaan lähiaikoina, hieno homma! Kieltämättä sivuston ulkoasu on jo auttamattoman vanhanaikainen,onhan se toiminut jo ainakin v. 2003 alkaen? Sivustolla voi käydä jättämässä kommentteja toisten kirjoituksista, tietenkin asialliseen ja kannustavaan sävyyn ja täytyy todeta että homma toimii.

Syy, miksi nyt sepustelen ko. sivustosta on se, että ajattelin siirtää osan haikuista tänne "talteen",ilman kuvia, ihan vaan luettavaksi (ja mahdollisesti kommentoitavaksi ).
Ehkä jossain vaiheessa lisään kuvallakin,jos aiheeseen sopiva löytyy!

Ja hei, jos tiedätte runoblogeja, omia tai vieraiden( ei tarvitse olla haikuaiheisia,muutkin käy), linkittäkää/ antakaa vinkki tänne,kiitos!

ps. yleensä haikuja ei otsikoida ja tuossa rakkausrunot-sivustossa olen ne numeroinut. Mietin, pitäisikö sama tehdä myös täällä, olisiko tyhmä ajatus? Tosin,poikkeus vahvistaa säännön tässäkin ja laitan jatkossa otsikot omille haikuilleni!

134
oli jo kevät
hymysi tarttui taivaan
sineen,muistona
-anitahh64

Ja vielä haikublogini tunnushaiku kokonaisuudessaan:aamu piteni
harakan pyrstön verran
oveen koputtaa

-anitahh64

Kommentit

Luetuimmat

Haikuja Linnunpesästä

öisiä haikuja

haikuja elämästä ja joesta

Haikuja surusta ja kaipauksesta

Kanervikossa

Uutta päivitystä Haikublogiini.